Caserola Galbenă De Dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola galbenă de dovlecei. Această rețetă face 15 porții cu 101 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovlecei, brânză cheddar, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Caserola Galbenă De Dovlecei, Cea Mai Bună Caserolă De Dovlecei Galbeni, și Caserola Galbenă De Dovlecei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți dovleceii și ceapa într-o tigaie mare la foc mediu.
Se toarnă o cantitate mică de apă. Acoperiți și gătiți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 5 minute.
Se scurge bine și se pune într-un castron mare.
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de cracker și brânza. Se amestecă jumătate din amestecul de biscuiți în dovleceii și ceapa fierte. Într-un castron mic, amestecați împreună ouăle și laptele, apoi adăugați la amestecul de squash. Se amestecă 1/4 cană de unt topit și se condimentează cu sare și piper.
Se întinde într-un vas de copt de 9x13 inch.
Se presară cu amestecul de cracker rămas și se pune cu 2 linguri de unt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.