Caserola de vită și tăiței
Caserola de vită și tăiței ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 2,54 USD pe porție. O porție conține 826 calorii, 44G de proteine, și 46G de grăsime. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de supă de roșii condensată, usturoi, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Încercați Caserola Cu Tăiței De Vită, Caserola de vită și tăiței, și Caserola Gourmet De Vită-Tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului.
Rumeniti carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă supa de roșii, sosul Worcestershire și usturoiul, se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se lasă să fiarbă.
Când se termină tăiței, amestecați-le și brânza în sosul fierbinte până când brânza se topește. Se amestecă sherry în sos și se amestecă timp de 1 minut, apoi se pune într-un vas de caserolă de 2 litri și se presară cu parmezan după gust.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.