Caserola De Tamale De Pui
Caserola de pui Tamale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 320 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,16 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, chimen măcinat, sos enchilada și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola De Tamale De Pui, Caserola De Tamale De Pui, și Caserola De Tamale De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați 1/4 cană de brânză și următoarele 7 ingrediente (prin ardei iute) într-un castron mare, amestecând doar până se umezesc.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când este setat. Străpungeți întreaga suprafață liberal cu o furculiță; se toarnă deasupra sos enchilada. Se acoperă cu pui; se presară cu 3/4 cană de brânză rămasă.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când brânza se topește.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute.
Tăiați în 8 bucăți; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.