Caserola de sparanghel și năut
Sparanghelul și caserola de năut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,64 USD pe porție. O porție conține 182 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de sparanghel, făină, cartofi maro hash și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de monede de sparanghel și năut, Omlete din făină de năut cu sparanghel, și Sparanghel, dovlecei și Curry verde de năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Dați-i un spray rapid de ulei, dacă doriți, și adăugați ceapa. Gatiti pana cand ceapa se inmoaie, 2-3 minute.
Adăugați țelina, ciupercile și usturoiul și gătiți încă 2-3 minute, până când ciupercile își emană sucurile.
Adăugați sparanghelul și două linguri de bulion de legume, acoperiți tigaia și gătiți încă 2-3 minute, până când sparanghelul devine verde aprins și începe să devină fraged.
Împingeți făina în ceașcă de bulion de legume.
Adăugați-l, laptele, drojdia nutritivă, cimbru și busuioc și încălziți până la bule.
Adăugați nautul și sarea și piperul după gust. Întoarceți focul la minim și fierbeți timp de 5 minute.
Se toarnă în caserola pregătită și se acoperă cu un strat uniform de cartofi.
Presărați cartofii cu sare, dacă doriți, și boia afumată.
Coaceți până când caserola este cu bule și blatul este ușor rumenit, 25-45 de minute (cartofii congelați vor dura mai mult decât proaspeți). În cazul în care partea de sus nu este complet maro, puneți-l sub broiler pentru câteva secunde.