Caserola de pui și șuncă
Pui și șuncă caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 482 calorii, 26g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tăiței largi de ou, țelină, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 54%. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mic. Se amestecă făina și se încălzește până se face bule. Adăugați încet laptele, amestecând constant, până când amestecul este îngroșat și neted.
Se ia de pe foc și se amestecă puiul, șunca, tăiței, țelina, sarea și piperul negru măcinat.
Transferați acest amestec într-o farfurie de 1 1/2 litru.
Coaceți la 400 grade F (200 grade C) timp de 15 minute.
Se scoate din cuptor, se presară cu brânză și se acoperă cu boia, după dorință. Reveniți la cuptor și coaceți timp de 5 până la 10 minute sau până când brânza este bulbucată.