Caserola de pui și orez sălbatic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 550 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, sherry, pâine sandwich și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola De Pui Și Orez Sălbatic, Caserola de orez cu pui și sălbatic, și Caserola de pui și orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Într-o cratiță de 3 litri, topiți 3 linguri de unt la foc mediu. Gatiti ceapa in unt 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se amestecă făina, amestecând bine. Se amestecă jumătate și jumătate, apă, sherry și pachet de condimente din amestecul de orez. Gatiti 5 pana la 6 minute, amestecand continuu, pana la bule. Se amestecă orezul și puiul. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand amestecul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Între timp, într-un castron mare, aruncați cuburi de pâine și migdale cu 1/4 cană de unt topit, folosind lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Se presară uniform peste caserolă.
6
Coaceți descoperit 20 până la 30 de minute sau până când toppingul este maro auriu.