Caserola de pui și Kale a Marthei Stewart

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de pui și Kale a Marthei Stewart. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1224 calorii, 78g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați unt, parmezan, ricotta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Pastele cu o singură tigaie ale Marthei Stewart, Martha Stewart ' s Gingerbread, și Mini pâini de carne "martha Stewart" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată, apoi adăugați pastele și gătiți până la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit pentru paste înainte de a se scurge, apoi readuceți pastele în oală.
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare (12 inci) la foc mediu-mare până când spuma dispare, apoi adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand, ocazional pana cand ceapa este moale, 5-7 minute.
Adăugați kale, acoperiți și gătiți până când kale este aproape fragedă, cu aproximativ zece minute mai mult.
Transferați amestecul în oală cu pastele.
Se amestecă ricotta, coaja de lămâie, 1/2 cană de parmezan, apă pentru paste și sare și piper după gust. Se amestecă bine, apoi se transferă într-un vas de copt de 9 x 13" și se acoperă cu parmezanul rămas.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 30 de minute. Se lasă să se răcească cu 10 minute înainte de servire.