Caserola De Porumb

Caserola De Porumb
Reteta caserola de porumb se poate face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, făină, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Caserola De Porumb, Caserola De Porumb, și Caserola De Porumb.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati ceapa si ardeii in unt pana se inmoaie. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se ia de pe foc; adăugați ingredientele rămase, cu excepția a 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3
Se toarnă într-un 2-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se coace, neacoperit,la 350 de minute, timp de 45 de minute. Se acoperă cu brânza rămasă; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista