Caserola De Pizza Popover
Popover Pizza caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 503 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Caserola De Pizza Popover, Caserola Popover Cu Ciuperci, și Pizza Popover Cu Bellas, Ceapă Și Ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425.
Gatiti carnea de vita in tigaie de 10 inci la foc mediu 8-10 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de pizza.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura la minim și mențineți cald.
Bateți ouăle, laptele, uleiul, făina și sarea cu sârmă până se spumează. Puneți amestecul de carne de vită într-un vas de copt dreptunghiular uns, 13x9x2 inci.
Se toarnă amestecul de ouă peste brânză.
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până când este pufos și maro auriu.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon