Popover Pizza caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 503 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Caserola De Pizza Popover, Caserola Popover Cu Ciuperci, și Pizza Popover Cu Bellas, Ceapă Și Ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 425.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gatiti carnea de vita in tigaie de 10 inci la foc mediu 8-10 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pizza
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura la minim și mențineți cald.
4
Bateți ouăle, laptele, uleiul, făina și sarea cu sârmă până se spumează. Puneți amestecul de carne de vită într-un vas de copt dreptunghiular uns, 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
Ouă
Lapte
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
6
Se toarnă amestecul de ouă peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Ouă
7
Se presară cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
8
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până când este pufos și maro auriu.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.