Caserola de morcovi a mamei
Caserola de morcovi a mamei durează 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 60 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție conține 245 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați saline, morcovi, procesați brânza americană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Tortul de morcovi al mamei, Tort de Ananas-Morcov al mamei, și Nu salata de morcovi/stafide/mere a mamei mele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți morcovii într-o cratiță și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se scurge; se pune într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt. Într-o cratiță mică, topiți 1/4 cană de unt și brânză, amestecând des. Se amestecă mărarul.
Se toarnă peste morcovi. Aruncați sărurile și untul rămas; presară peste morcovi.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc ușor și se rumenesc.