Caserola de mic dejun Brie-și-cârnați
Caserola de mic dejun Brie-și-cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 602 calorii, 24g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este adus la tine de retetele mele. Cap la magazin și ridica lapte, muștar, linguriță frecat salvie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Caserola de mic dejun Brie-și-cârnați, Caserola pentru micul dejun cu ouă și cârnați, și Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați Și Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați coaja din partea de sus a Brie.
Tăiați brânza în cuburi; pune deoparte.
Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai roz; se scurge bine.
Tăiați crustele din feliile de pâine și așezați crustele uniform în fundul unui vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Strat uniform cu felii de pâine, cârnați, Brie și parmezan ras.
Bateți împreună 5 ouă, 2 căni de frișcă și următoarele 4 ingrediente; se toarnă uniform peste brânzeturi. Acoperiți și răciți 8 ore.
Bateți împreună restul de 2 ouă și 1 cană de frișcă; se toarnă uniform peste amestecul răcit.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când este setat.
* Înlocuiți 2 căni (8 uncii) brânză elvețiană mărunțită, dacă doriți.