Caserola de găluște de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 271 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, ceapă, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola De Găluște De Cartofi, Caserola de găluște de vită și cartofi, și Caserola De Găluște.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați piureul de cartofi, 1 cană de făină, ouăle, sarea și piperul până se omogenizează bine. Lingurați într-o pungă de plastic curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bol
2
Aduceți 5 litri de apă la fiert într-o oală mare. Reglați căldura astfel încât apa să fiarbă foarte ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Tăiați o mică deschidere în colțul pungii și stoarceți găluștele în apă, tăind cu foarfeca la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
4
Lăsați găluștele să fiarbă descoperite până când plutesc în vârf.
5
Îndepărtați cu o lingură cu fante și puneți-o într-un vas de copt de 2 litri. Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tava De Copt
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
7
Se sotează ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă în 2 linguri de făină până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
8
Se toarnă smântână și bulion și se gătește, amestecând continuu până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Cremă
9
Se ia de pe foc și se amestecă jumătate din parmezan și jumătate din Jarlsberg până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză Jarlsberg
10
Se toarnă peste găluștele din vas.
11
Presărați brânzeturile rămase deasupra.
12
Coaceți descoperit timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când blatul se rumeneste și sosul este bulbuc.