Caserola de fenicul și rădăcină de țelină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați caserola de fenicul și rădăcină de țelină. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 671 calorii. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 6 și costă $2.41 pe portie. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Această rețetă este plăcută de 10 mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de ceapă, brânză cheddar, măr granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Caserolă de rădăcină de țelină, cartofi și fenicul cu Cod incrustat cu nucă, Fenicul picant prăjit, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi, și Salată de rădăcină de fenicul și țelină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Aduceți la fierbere o oală mare cu aburi cu apă.
Așezați fenicul, rădăcina de țelină și feliile de ceapă în inserția aburului. Se fierbe la abur până se înmoaie, aproximativ 7 până la 10 minute.
Întindeți legumele aburite și feliile de mere uniform în fundul unui vas de copt de 8 x 8 inci.
Se presară sare și piper.
Se toarnă smântână în jurul părților laterale ale vasului până când lichidul ajunge la jumătatea drumului până la vârf.
Se presară cu brânză mărunțită și se acoperă bine cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este fierbinte și fierbinte și brânza s-a topit, aproximativ 40 de minute.