Caserola De Fasole Verde
Caserola de fasole verde este o fără gluten rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 279 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de nuci pecan, parmezan, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente și jumătate de ceapă prăjită franceză; amestec de lingură într-un 4-qt ușor uns. aragaz lent.
Acoperiți și gătiți la scăzut 4 1/2 ore sau până la bule.
Încălziți nucile pecan și jumătatea rămasă din ceapa prăjită franceză într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic, amestecând des, 1 până la 2 minute sau până când sunt prăjite și parfumate; presărați peste caserolă chiar înainte de servire.