Caserola De Fasole Verde

Caserola De Fasole Verde
Caserola de fasole verde este o fără gluten rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 279 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de nuci pecan, parmezan, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente și jumătate de ceapă prăjită franceză; amestec de lingură într-un 4-qt ușor uns. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Acoperiți și gătiți la scăzut 4 1/2 ore sau până la bule.
3
Încălziți nucile pecan și jumătatea rămasă din ceapa prăjită franceză într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic, amestecând des, 1 până la 2 minute sau până când sunt prăjite și parfumate; presărați peste caserolă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista