Caserola De Fasole Picnic

Caserola De Fasole Picnic
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Caserola de fasole Picnic ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție conține 257 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, ketchup, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Picnic Cu Cinci Fasole, Salată de picnic Pastan și fasole, și Picnic-Salată Perfectă Cu Două Fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați fasolea, ceapa, zahărul brun și ketchup-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se transferă într-un 2-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se presară cu slănină. Se acopera si se coace la 350 la 1 ora. Descoperă; coaceți 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista