Rețeta caserola de fasole la grătar din sud este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 437 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați fasole coaptă, usturoi, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept De Sud La Grătar, Pui La Grătar Sudic, și Coaste La Grătar La Grătar Din Sud.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.