Caserola de cârnați cu pâine instant de usturoi

Caserola de cârnați cu pâine instant de usturoi
Caserola de cârnați cu pâine instantanee cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $4.8 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1438 calorii, 81G de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, cârnați cărnoși, ciabatta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 55 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola cu ouă de cârnați: cuptor sau mic dejun Instant + VIDEO, Caserola de cârnați cu pâine prăjită cu usturoi, și Pâinea cu cârnați de usturoi a lui Papa Felico.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie largă și prăjiți cârnații până se rumenesc. Împingeți într-o parte, apoi introduceți ceapa, morcovii și țelina și gătiți, cu capacul pus, timp de 10 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă roșiile, fasolea și sucul lor, cubul de stoc și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Adăugați usturoiul ras, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Între timp, prăjiți ciabatta, apoi frecați cu usturoiul rămas, stropiți cu ulei, împrăștiați cu câteva frunze de cimbru și serviți cu caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
CiabattaCiabatta
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate49
Revista