Caserola cu talpă și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 21g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, sare și piper, file de talpă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Caserola Cu Talpă De Chili Verde, Caserola Stratificată Cu Pește Unic, și Talpă Coaptă Umplută Cu Spanac.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.