Caserola cu talpă și ciuperci

Caserola cu talpă și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de talpă și ciuperci. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 99 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 180 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, capere, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Caserola cu talpă și spanac, Caserola Cu Talpă De Chili Verde, și Caserola Stratificată Cu Pește Unic.

Instrucțiuni

1
Se toarnă esența de ciuperci în valoare de o rețetă printr - o strecurătoare fină într-o tigaie de 4 până la 5 litri; aruncați ghimbirul. Puneți ciupercile într - o caserolă ovală superficială de 10 până la 11 inci (aproximativ 2 1/2 qt.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați 1/2 cană de ceapă verde, capere, sherry, sos de soia și ghimbir în ciuperci; se amestecă și se întinde la nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3
Așezați fileurile de talpă uniform peste amestec, suprapunându-se dacă este necesar. Acoperiți caserola bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți talpa într-un cuptor 375 până când fileurile sunt opace, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoleSole
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
În timp ce talpa se coace, adăugați cartofi și tarhon în bulionul de ciuperci. Se aduce la fierbere la foc mare; acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt suficient de moi pentru a se zdrobi ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
SoleSole
6
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare peste un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Turnați lichidul înapoi în tigaie și puneți cartofii în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Descoperiți talpa și scurgeți sucurile în tigaie. Se fierbe lichidul la foc mare până se reduce la aproximativ 3/4 cană, 4 până la 5 minute. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1 lingură de apă și amestecați în lichid clocotit; se amestecă până fierbe din nou și se ia de pe foc. Întoarceți cuptorul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
SoleSole
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Între timp, cu un tocător de cartofi sau un mixer, zdrobiți cartofii până se omogenizează, adăugând suficient lapte pentru textura dorită. Împingeți talpa și ciupercile spre centrul caserolei pentru a lăsa un spațiu de 1 inch în jurul marginii. Puneți cartofii (sau treceți printr-o pungă de patiserie cu un vârf mare simplu sau stea) în spațiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
SoleSole
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Se toarnă sosul peste amestecul de talpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
SoleSole
11
Presărați cartofii cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
12
Se fierbe aproximativ 4 inci de la căldură până când brânza se rumeneste foarte ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
13
Se presară cu 1/4 cană de ceapă verde rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
14
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista