Caserola cu talpă și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de talpă și ciuperci. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 99 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 180 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, capere, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Caserola cu talpă și spanac, Caserola Cu Talpă De Chili Verde, și Caserola Stratificată Cu Pește Unic.
Instrucțiuni
Se toarnă esența de ciuperci în valoare de o rețetă printr - o strecurătoare fină într-o tigaie de 4 până la 5 litri; aruncați ghimbirul. Puneți ciupercile într - o caserolă ovală superficială de 10 până la 11 inci (aproximativ 2 1/2 qt.).
Adăugați 1/2 cană de ceapă verde, capere, sherry, sos de soia și ghimbir în ciuperci; se amestecă și se întinde la nivel.
Așezați fileurile de talpă uniform peste amestec, suprapunându-se dacă este necesar. Acoperiți caserola bine cu folie.
Coaceți talpa într-un cuptor 375 până când fileurile sunt opace, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți, aproximativ 15 minute.
În timp ce talpa se coace, adăugați cartofi și tarhon în bulionul de ciuperci. Se aduce la fierbere la foc mare; acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt suficient de moi pentru a se zdrobi ușor, aproximativ 15 minute.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare peste un bol.
Turnați lichidul înapoi în tigaie și puneți cartofii în castron.
Descoperiți talpa și scurgeți sucurile în tigaie. Se fierbe lichidul la foc mare până se reduce la aproximativ 3/4 cană, 4 până la 5 minute. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1 lingură de apă și amestecați în lichid clocotit; se amestecă până fierbe din nou și se ia de pe foc. Întoarceți cuptorul la fiert.
Între timp, cu un tocător de cartofi sau un mixer, zdrobiți cartofii până se omogenizează, adăugând suficient lapte pentru textura dorită. Împingeți talpa și ciupercile spre centrul caserolei pentru a lăsa un spațiu de 1 inch în jurul marginii. Puneți cartofii (sau treceți printr-o pungă de patiserie cu un vârf mare simplu sau stea) în spațiu.
Se toarnă sosul peste amestecul de talpă.
Presărați cartofii cu brânză.
Se fierbe aproximativ 4 inci de la căldură până când brânza se rumeneste foarte ușor, aproximativ 4 minute.
Se presară cu 1/4 cană de ceapă verde rămasă.
Se adaugă sare și piper după gust.