Caserola cu sparanghel și șuncă

Caserola cu sparanghel și șuncă
Caserola cu sparanghel și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 278 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, lapte, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până se formează firimituri grosiere pentru a măsura 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Gatiti pastele in apa clocotita 7 minute, omitand sare si grasime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
SareSare
4
Adăugați sparanghel; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
5
Scurgere.
6
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Așezați făina, cimbru, sare și piper într-un castron mediu; adăugați treptat lapte și bulion, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați ceapa; sotati 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
9
Adăugați amestecul de lapte; gatiti pana se ingroasa (aproximativ 4 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
10
Se ia de pe foc și se amestecă sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
11
Combinați amestecul de paste, amestecul de lapte, șunca și pătrunjelul într-un castron mare; lingură într-o caserolă de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PastePaste
LapteLapte
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Se presară cu pesmet și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
BrânzăBrânză
13
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când umplutura este cu bule și toppingul este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista