Caserola Cu Parmezan De Pui
Caserola de parmezan de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 379 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $2.58 pe portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, grisine cu usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Caserola Cu Parmezan De Pui, Caserola Cu Parmezan De Pui, și Caserola Cu Parmezan De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.în vas de copt din ceramică sau sticlă de 12x8 inci (2 litri), aranjați puiul.
Se toarnă sosul marinara deasupra pentru a acoperi puiul.
Se presară cu busuioc și brânză mozzarella.
Într-un castron mic, amestecați untul topit și condimentele italiene.
Separați aluatul în 8 grisine. Înmuiați aluatul în amestecul de unt topit.
Tăiați fiecare pâine în bucăți de 1 inch; împrăștiați bucăți peste brânză mozzarella.
Presărați parmezan peste aluat.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (cel puțin 74°) și brânza topită și bulboasă.