Caserola Cremoasă De Carne De Vită

Caserola Cremoasă De Carne De Vită
Caserola cremoasă de carne de vită necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 318 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,22 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, brânză cheddar, paste de coajă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola De Carne De Vită, Caserola De Carne De Vită, și Cremă De Carne De Vită.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Transferați la un 2-qt uns. vas de copt. Aruncați cuburi de pâine cu unt;presărați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 30 de minute. Acoperiți și coaceți cu 15 minute mai mult sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista