Cartoful Latkes al lui Arthur Schwartz

Cartoful Latkes al lui Arthur Schwartz
Cartoful latkes al lui Arthur Schwartz este un fără lactate garnitură. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 9 cenți pe porție. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, ulei de canolan, cartofi roșii 2 ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Rouladenul bunicii Schwartz, Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), și Cartofi Latkes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți ouăle împreună pentru a se amesteca bine. În vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică, pulsați ceapa, răzuindu-le. jos de câteva ori, până se toacă foarte fin, aproape un piure. Răsturnați ceapa în castron cu ouăle și amestecați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți cartofii, apoi puneți o strecurătoare peste un bol. În același castron de procesor, procesați cartofii până se toacă foarte fin, dar totuși cu o anumită textură. Răzuiți imediat în filtru. Cu o spatulă de cauciuc sau partea din spate a unei linguri, apăsați umezeala astfel încât să se scurgă în vasul de prindere. Amestecați imediat cartofii în amestecul de ouă. Aruncați amidonul lichid și de cartofi colectat în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați masa matzo, sarea și piperul. Dacă nu folosiți o lingură de argint pătată (vezi mai sus), adăugați un vârf de cremă de tartru. Se amestecă bine; lăsați să stea în timp ce uleiul se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1
Încălziți aproximativ 1/8 inch ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte. Scoateți aluatul, folosind o cantitate mică de 1/4 cană pentru fiecare clătită. Aluatul ar trebui să sfârâie imediat ce lovește grăsimea, dar nu sălbatic. Dacă marginile aluatului se separă, uleiul este prea fierbinte. Dacă există doar bule ușoare atunci când aluatul atinge uleiul, uleiul nu este încă suficient de fierbinte. Prima rundă de latkes este inevitabil mai puțin bună decât loturile ulterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Prăjiți latkes-urile timp de aproximativ 4 minute pe prima parte, puțin mai puțin pe a doua. Ar trebui să fie bine rumenite înainte de a le întoarce.
3
Se scurge pe hârtie absorbantă sau pe un suport.
4
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista