Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii coapte de două ori ai lui Neely. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. O porție conține 515 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, sare kosher și piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 82%. Rețete similare includ Neely ' s BBQ cartofi la cuptor, Boabele coapte ale mamei Neely, și Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pierceți cartofii cu o furculiță și puneți-i pe o tavă de foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați, după gust, cu sare și piper negru. Glisați-le pe suportul central din cuptor și coaceți timp de 1 oră, apoi lăsați-le să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Folosind un cuțit de decojit, feliați cartofii pe lungime și scoateți carnea într-un bol mare de amestecare. Asigurați-vă că lăsați un perete gros de carne de 1/2 inci de-a lungul interiorului pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Într-o tigaie cu fund greu, topiți untul cu lingura rămasă de ulei de măsline la foc mediu. Odată cald, sotează fulgii de usturoi și ardei roșu până când sunt parfumați, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați frunzele de brânză elvețiană și continuați să sotati până când sunt moi și fragede și tot lichidul a fost evaporat. Reglați condimentele cu sare și piper, apoi transferați legumele într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Chard Elvețian
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Se amestecă brânza ricotta, mozzarella și parmezanul în cartofi și se condimentează cu sare și piper, după gust. Mash până când umplutura este cremoasă, apoi pliați în ciorba Elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Chard Elvețian
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8
Folosind o lingură mică, scoateți umplutura înapoi în cartofi și bateți Movila, astfel încât să fie sigură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
9
Presărați mai multă mozzarella și parmezan peste vârfurile cartofilor și așezați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Coaceți-le încă o dată pentru a le încălzi și pentru a topi brânza, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți din cuptor și aranjați pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se servește cu unt înmuiat, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie