Cartofii coapte de două ori ai lui Joy Herr

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii Joy Herr de două ori. Această rețetă servește 12. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 275 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți unt, lapte evaporat, cartofi idaho și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Carne de vită cornată la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pierceți cartofii de mai multe ori cu o furculiță și coaceți aproximativ 1 oră sau până se înmoaie.
Tăiați un" capac " pe lungime deasupra fiecărui cartof și scoateți carnea, asigurându-vă că lăsați piei întregi. Treceți carnea printr-o moară de alimente sau amestecați cu un masher de cartofi și puneți-l într-un castron mare. Se amestecă laptele, untul și sarea.
Împărțiți amestecul uniform între piei de cartofi, presărați cu piper și coaceți la 375 timp de aproximativ 30 de minute sau până se rumenesc ușor. Piei pot fi umplute și refrigerate cu până la 1 zi înainte de servire; creșteți al doilea timp de coacere la 45 de minute până la 1 oră.