Cartofi Umpluți Cu Crab
Cartofii umpluți cu Crab sunt un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 666 calorii, 28G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, ceapă, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Cartofi Umpluți Cu Crab, Cartofi Copți Umpluți Cu Crab, și Crab Umplute De Două Ori Cartofi Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o bandă lată de 1 inch din partea de sus a fiecărui cartof copt. Scoateți cu grijă pulpa, lăsând cojile intacte.
Mash pulpa cu unt și frișcă; se amestecă carnea de crab și următoarele 3 ingrediente. Lingurați uniform în coji și așezați-le pe o foaie de copt.
Se presară cu boia de ardei.
Coaceți la 425 timp de 15 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.