Cartofi simpli la pungă

Cartofii simpli la pungă ar putea fi exact rețeta vegetariană fără gluten și lacto-ovo pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 507 calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 1,22 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, oregano, cartofi și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Funcționează bine ca o garnitură la prețuri accesibile. Vă este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă obține un scor solid de 74% . Încearcă cum să transformi un BLT simplu în prânzul tău preferat de vară cu aceste 2 trucuri simple , cartofi umpluți la cuptor (cartofi Tandoori) și coaste FALL OFF the BONE simple, gătite lent toată ziua, pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Pulverizați patru foi de folie de aluminiu cu spray de gătit.
Împărțiți cartofii în mod egal pe foile de folie de aluminiu; condimentați cu sare, piper, pudră de usturoi și oregano.
Puneți 2 linguri de pastă cu aromă de unt peste fiecare grămadă de cartofi. Formați pachetele îndoind și sigilând folia de aluminiu.
Așezați pachetele de folie pe o tavă de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragezi și ușor de înțepat cu o furculiță, 55 de minute până la 1 oră.
Scurgeți crema cu aromă de unt topit înainte de servire.