Cartofi Prăjiți Cu Lămâie Din ' Aroma Maximă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cartofii prăjiți cu lămâie din 'Maximum Flavor. Această rețetă face 6 porții cu 232 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, lămâi, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Vită Thailandeză Din ' Aroma Maximă, Bacon și ouă diabolice din ' aroma maximă, și Aripi De Pui În Stil Coreean De La ' Maximum Flavor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. f (225 buc. c).
Puneți un abur pe aragaz la foc mediu.
Adăugați cartofii. Reglați căldura pentru a menține un foc mic și aburiți cartofii până se înmoaie când sunt străpunși cu un tester de tort, aproximativ 10 minute.
Între timp, înjumătățiți ceapa prin capătul rădăcinii, astfel încât să existe o bucată de miez la capătul ambelor jumătăți ținând straturile împreună.
Tăiați o felie mică la un capăt al fiecărei lămâi, astfel încât să expuneți doar fructele interioare. Folosiți o mandolină sau un cuțit ascuțit de bucătar pentru a tăia subțire ceapa și lămâile, aruncând capătul netăiat al lămâii, orice semințe și miezuri de ceapă când ați terminat.
Amestecați-le împreună cu mâinile într-un castron mediu și condimentați cu sare după gust.
Odată ce cartofii sunt fierți, transferați-i pe o farfurie mare pentru a se răci ușor și apoi folosiți un cuțit pentru a îndepărta cojile și a le arunca.
Tăiați fiecare cartof în jumătate.
Puneți uleiul de măsline într-o tigaie grea de 9 cm 13 inci (23 cm 33 cm) și frecați-l în interiorul tigaiei pentru a-l acoperi bine.
Puneți ceapa și lămâile în fundul vasului.
Așezați cartofii tăiați cu fața în jos deasupra lor. Tăiați subțire untul și așezați o felie peste fiecare cartof și împrăștiați orice extra deasupra.
Coaceți timp de 25 de minute. Rotiți vasul și coaceți până când cartofii devin maro auriu, încă aproximativ 10 minute.
Scoateți vasul din cuptor și împrăștiați rozmarinul peste cartofi.
Lăsați vasul să se odihnească timp de 5 minute înainte de servire, astfel încât planta să poată pătrunde în vas.
Serviți din tigaia de prăjire, astfel încât cartofii să rămână crocanți.