Cartofi prajiti belgieni cu sos Andalouse

Reteta cartofi prajiti belgieni cu sos Sisouse-ul este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 565 calorii, 6g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe belgiene de hrișcă cu sos de afine de arțar, Carne de vită coaptă a săracului în sos de bere în stil Belgian, și Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună toate ingredientele sosului și se răcește, acoperit, cel puțin 1 oră pentru a permite dezvoltarea aromelor. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Încălziți 2 inci de ulei încet într - o oală grea de 5 până la 6 litri la foc moderat, până când termometrul înregistrează 300 F.
În timp ce uleiul se încălzește, curățați cartofii, apoi tăiați longitudinal în bețișoare groase de 1/3 inch și scufundați într-un castron mare cu gheață și apă rece. Clătiți cartofii în mai multe schimbări de apă rece în castron (nu este necesară mai multă gheață) până când apa este limpede.
Se scurge într-o strecurătoare și se întind cartofii în 1 strat pe mai multe straturi de prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi se usucă.
Când uleiul este gata, creșteți căldura până la moderat ridicat și prăjiți cartofii în 4 loturi, rotind, până când sunt fierte, dar încă albe, aproximativ 3 minute. (Ulei de retur la 300 m. f între loturi.)
Transferați ca prăjit cu o lingură cu fante pentru a usca prosoapele de hârtie pentru a se scurge. Răciți cartofii la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Reîncălziți uleiul la foc moderat până când termometrul înregistrează 375 F. cartofi prăjiți din nou în 4 loturi, rotind, până la auriu adânc, 3 până la 4 minute. (Ulei de retur la 375. F între loturi.)
Se transferă ca prăjit cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie uscate pentru a se scurge scurt, apoi se condimentează cu sare și se servește imediat, cu sos pentru scufundare.
* Sosul poate fi răcit până la 1 zi. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Cartofii pot fi tăiați, dar nu prăjiți, cu 6 ore înainte și păstrați scufundați într-un castron cu apă rece.* Cartofii prăjiți pot sta la temperatura camerei între prima și a doua prăjire până la 2 ore.