Cartofi Piure De Usturoi Gros
Piureul de usturoi gros ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 9 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 227 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, hrean, cartofi de aur yukon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi Piure, cartofi piure, și Cartofi groși cu brânză, usturoi și Pesto.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și căței de usturoi într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Între timp, într-o cratiță mică, încălziți untul și smântâna; păstrați cald.
Scurgeți cartofii și usturoiul; reveniți la tigaie.
Adăugați amestecul de hrean, sare, piper și unt; mash pentru a ajunge la consistența dorită.
Garnisiți cu cimbru, dacă doriți.