Cartofi pentru micul dejun
Micul dejun Cartofii ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 303 calorii , 7 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 74 de cenți per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei gras, cartofi rușini, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 37 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 82% . Acest scor este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cartofi umpluți la cuptor (Cartofi Tandoori) , Tacos pentru mic dejun și Brioșe pentru mic dejun cu mere, cireșe, pere și migdale .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Așezați cartofii pe o foaie de copt și coaceți până când furculița se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Așezați cartofii fierbinți pe o masă de tăiat și tăiați-i bucăți de 1 inch.
Încinge o tigaie la foc mediu-mic până la mediu. Apoi, puneți o lingură de ulei de canola în tigaie.
Adaugati putin unt si ceapa si caliti pana incep sa se rumeneasca. Apoi, aruncați cartofii fierți tăiați cubulețe și ardeii. Sarați și piperați cartofii, apoi amestecați-i, apăsându-i ușor/ambalând-i în tigaie. Gătiți fără amestecare timp de 5 până la 7 minute. Vrei să te asiguri că tigaia este suficient de fierbinte pentru a toca cartofii.
Adăugați mai mult unt în tigaie, dacă este necesar pentru umiditate.
După câteva minute, folosiți o spatulă pentru a răsturna cartofii și gătiți pe cealaltă parte încă 5 până la 7 minute.