Cartofi Parfumați Cu Frunze De Dafin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu parfum de frunze de dafin. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 242 calorii. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare kosher, cartofi idaho și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată de frunze roșii cu cartofi dulci prăjiți, Salată de frunze roșii cu cartofi dulci prăjiți, și Cartofi Cu Parfum De Lămâie.
Instrucțiuni
Curățați 2 kilograme de cartofi Idaho (aproximativ
și tăiați în felii de 1/2 inch.
Combinați cartofii, sarea kosher și frunzele de dafin uscate într-o cratiță mare și adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la foc mic și se gătește, acoperit, până când cartofii sunt fragede, 10 până la 12 minute.
Scurgeți și aruncați frunzele de dafin. Rezervați 2 căni de cartofi pentru o altă utilizare.
Așezați cartofii rămași într-un castron mare și aruncați cu ulei de măsline, suc de lămâie, pătrunjel proaspăt tocat.