Cartofi noi cu unt de ceapă la grătar
Cartofi noi cu unt de ceapă la grătar este un fără gluten și vegetarian farfurie. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 347 calorii, 4G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți frunze de dafin, usturoi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi De Ceapă La Grătar, Cartofi De Ceapă La Grătar, și Rozmarin La Gratar-Cartofi Ceapa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar de cărbune sau gaz la mare.
Puneți cartofii într-o oală de 2 litri.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cartofii cu 2 inci și suficientă sare pentru a face ca apa să aibă gust de apă de mare.
Adăugați usturoiul și frunzele de dafin.
Aduceți cartofii la fiert și apoi gătiți la foc mic până când se testează fraged când sunt înțepați cu o furculiță subțire, 15 până la 20 de minute, deși depinde de mărimea și vârsta cartofilor.
Scurgeți conținutul oalei într-o sită așezată peste un bol greu, umplând vasul cu apa fierbinte doar pentru a-l încălzi. Aruncați apa, aruncați cartofii în vas și acoperiți vasul bine cu folie de plastic pentru a menține cartofii calzi.
Pe măsură ce cartofii se gătesc, aruncați ceapa cu puțin ulei de canola și sare și piper și grătați la foc mediu-mare până se carbonizează și se înmoaie. Pe același grătar, încălziți o tigaie din fontă.
Adăugați untul și gătiți până se rumenesc.
Se scoate de pe foc, se adaugă rozmarinul și se agită tigaia; untul se va spuma. Când se oprește sfârâitul, adăugați ceapa în unt și gătiți la foc mic până când sunt foarte fragede și untul a căpătat o aromă pronunțată de onion.
Îndepărtați crengile de rozmarin uzate.
Se toarnă amestecul de unt și ceapă peste cartofii fierți calzi și se servește imediat.