Cartofi noi cu umplutură de iaurt-muștar
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii noi cu umplutură de iaurt-muștar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 399 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,26 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, muștar dijon, scallions și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Clătite de hrișcă cu umplutură de fructe și iaurt, Muștar De Miere De Iaurt Grecesc, și Salată de cartofi cu iaurt și sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218° și tapetați o foaie mare de copt cu pergament.
Tăiați cartofii în jumătate transversal, apoi tăiați o bucată subțire de pe fundul fiecăruia, astfel încât să rămână în poziție verticală. Aruncați cartofii cu ulei, sare și piper. Aranjați partea tăiată în jos pe foaie și coaceți până se rumenesc ușor și se înmoaie, 30 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Folosiți un baller de pepene galben pentru a scoate centrul fiecărui cartof. Tăiați mărunt centrele de cartofi și puneți-le într-un castron cu scallions feliate (puneți deoparte 2 linguri. felii verzi pentru garnitură). Se amestecă muștarul și iaurtul; se condimentează cu sare și piper.
Lingură sau țeavă aproximativ 1 linguriță. umplerea în fiecare coajă de cartofi. Se răcește până este gata de servit. Chiar înainte de servire, praf cu cayenne, dacă doriți, și presărați cu scallions felii rezervate.