Cartofi noi cu aragaz lent și legume de primăvară

Cartofi noi cu aragaz lent și legume de primăvară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii noi și legumele de primăvară. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Picior de miel prăjit lent cu legume de primăvară, Legume de primăvară și cartofi coapte în pergament, și Pilaf De Orez De Primăvară Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Tăiați cartofii mari în jumătate, după cum este necesar, pentru a face bucăți de dimensiuni similare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
2
Așezați morcovii în aragaz lent de 5 până la 6 litri. Se acoperă cu ceapă și cartofi; se presară cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Acoperiți și gătiți la foc mic 5 până la 6 ore.
4
Adăugați sparanghel la aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 15 până la 20 de minute sau până când sparanghelul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
5
Se amestecă uleiul, buruienile de mărar, coaja de lămâie, muștarul și 1 linguriță de sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
MărarMărar
MuștarMuștar
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă peste legume în aragaz; se amestecă pentru a acoperi. Legumele se vor menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume

Echipamente

DificultateExpert
Gata În6 hrs, 40 m.
Porții18
Scor De Sănătate11
Revista