Cartofi noi cu aragaz lent și legume de primăvară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii noi și legumele de primăvară. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Picior de miel prăjit lent cu legume de primăvară, Legume de primăvară și cartofi coapte în pergament, și Pilaf De Orez De Primăvară Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii mari în jumătate, după cum este necesar, pentru a face bucăți de dimensiuni similare.
Așezați morcovii în aragaz lent de 5 până la 6 litri. Se acoperă cu ceapă și cartofi; se presară cu 1 linguriță de sare.
Acoperiți și gătiți la foc mic 5 până la 6 ore.
Adăugați sparanghel la aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 15 până la 20 de minute sau până când sparanghelul este crocant.
Se amestecă uleiul, buruienile de mărar, coaja de lămâie, muștarul și 1 linguriță de sare într-un castron mic.
Se toarnă peste legume în aragaz; se amestecă pentru a acoperi. Legumele se vor menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.