Cartofi noi copți de două ori

Cartofi noi copți de două ori este o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 253 de calorii . Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 40 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați brânză Monterey Jack, smântână, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 52% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi dulci copți de două ori cu unt brun , Cartofi copți de două ori și Corned Beef la cuptor cu varză soată și cartofi noi la cuptor .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Stropiți cartofii cu ulei de măsline și amestecați-i. Prăjiți până când cartofii sunt fragezi și coaja este ușor crocantă, 20 până la 25 de minute.
Folosiți o lingură sau o lingură mică pentru a îndepărta interiorul, lăsând intactă o mică margine de cartofi.
La cartofii scoși, adăugați Monterey Jack, cremă de brânză, smântână, arpagic, usturoi și sare și piper, după gust. Pasați până când amestecul este complet neted. Dați-i un gust și adăugați mai multă sare dacă este necesar.
Pune amestecul în cojile de cartofi. În acest moment le puteți acoperi și pune la frigider până la cină. Când sunteți gata, coaceți cartofii la cuptor până se rumenesc deasupra.