Cartofi gratinați cu usturoi
Ai nevoie de o garnitură fără gluten? Cartofii gratinați cu usturoi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 234 de calorii. Pentru 84 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste of Home necesită supă de brânză cheddar condensată, brânză cremă, cartofi și nucșoară măcinată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Cu un scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofii la grătar cu usturoi și ardei roșu adaptați din BBQ Potatoes and Garlic Scapes pe alls.com, Grilled Potatoes with Garlic Scapes și Red Pepper adaptați din BBQ Potatoes and Garlic Scapes pe alls.com și Grilled Potatoes cu Garlic Scapes și Red Pepper adaptate din BBQ Potatoes și Garlic Scapes de pe alls.com.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți laptele la foc mediu până când se formează bule în jurul cratiței.
Se adauga supa, crema de branza, usturoiul, nucsoara si piperul; se amestecă până la omogenizare.
Pune cartofii și ceapa într-un 3-qt. Care gateste incet.
Turnați amestecul de lapte peste amestecul de cartofi; amesteca bine. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când cartofii sunt fragezi.
Stropiți cu boia de ardei dacă doriți.