Cartofi dulci zdrobiți
Cartofi dulci zdrobiți necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 331 de calorii. Pentru 98 de cenți per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de piper, smântână groasă, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 45%. Rețete similare sunt cartofi dulci zdrobiți, cartofi dulci aurii și cartofi dulci zdrobiți.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Spălați cartofii, înțepați-i de mai multe ori cu un cuțit sau furculița și coaceți-i timp de 1 oră sau până când se înmoaie foarte bine când sunt străpunși cu un cuțit.
Scoateți din cuptor și scoateți interiorul imediat ce sunt suficient de rece pentru a fi manipulate.
Puneți carnea de cartofi dulci în bolul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu paletă și adăugați sucul de portocale, smântâna, untul, zahărul brun, nucșoara, scorțișoara, sare și piper.
Se amestecă până se omogenizează, dar nu se omogenizează și se transferă într-o tavă de copt.
Coaceți cartofii timp de 20 până la 30 de minute, până se încălzesc.