Cartofi dulci prăjiți de două ori cu Chipotle

Cartofii dulci prăjiți de două ori cu Chipotle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 150 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, unt, ardei iute chipotle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipotle Picant-Cartofi Dulci Prăjiți Cu Scorțișoară, Cartofi dulci prăjiți cu arțar Chipotle și varză de Bruxelles, și Cartofi Dulci Prăjiți La Cuptor Cu Sos De Iaurt Slab Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pierceți cartofii cu o furculiță; așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 15 minute sau până când ați terminat. Se răcește ușor.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch.
Combinați pulpa de cartofi, untul, ardeii iute, adobo și sarea într-un robot de bucătărie. Se toacă fin partea inferioară albă a cepei; se adaugă la amestecul de pulpă. (Rezervați blaturi de ceapă verde.) Amestec de impulsuri de 5 ori pentru a combina.
Aranjați cojile de cartofi pe foaia de copt. Puneți amestecul de cartofi în cochilii.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când este fierbinte. Se taie subțire partea superioară verde a cepei și se presară peste cartofi.