Cartofi dulci glazurați cu Chili
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci glazurați cu Chili. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 217 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, cartofi dulci, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Dulce Chili Portocaliu Glazurate Somon, Cartofi Dulci Glazurați Cu Soia, și Șuncă glazurată cu cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii dulci și tăiați-i în bucăți de 1 inch. Împărțiți bucățile în mod egal între 2 tigăi de copt ușor unse (fiecare 10 cu 15 in.); acoperiți bine cu folie.
Coaceți într-un cuptor de 450 timp de 15 minute. Descoperiți și continuați să coaceți până când cartofii dulci sunt fragede când sunt străpunși, cu aproximativ 25 de minute mai mult; schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Între timp, puneți jeleu într-o măsură de sticlă de 2 căni.
Se încălzește într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până se înmoaie, aproximativ 20 de secunde.
Adăugați oțet și amestecați până se omogenizează bine.
Combinați cartofii dulci în 1 tigaie.
Turnați amestecul de jeleu uniform peste cartofi și întoarceți bucățile cu o spatulă pentru a acoperi uniform. Continuați să coaceți până când amestecul de jeleu se îngroașă și se lipește de cartofii dulci, aproximativ 10 minute, întorcând bucăți des pentru a preveni arderea.
Se toarnă într-un castron larg.
Se presară coriandru și se adaugă aproximativ 3 linguri suc de lămâie și sare după gust.