Cartofi Dulci De Arțar

Cartofi Dulci De Arțar
Maple cartofi dulci este un fără gluten, primar și vegan farfurie. O porție conține 125 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, sare, cartof dulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Ingredientul Secret (Sirop De Arțar): Piure De Arțar Cartofi Dulci, Cartofi Dulci Prăjiți Cu Arțar, și Maple Piure De Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați jumătate din felii de cartofi într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit; presărați jumătate din sare. Aranjați feliile de cartofi rămase deasupra; presărați cu sare rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se toarnă sirop peste cartofi. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista