Cartofi Dulci Cu Arțar Bătut
Cartoful dulce de arțar bătut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 251 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, scorțișoară măcinată, sirop cu aromă de arțar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare includ Cartofi Dulci Bătuți Cu Arțar, Cartofi Dulci Cu Arțar Bătut, și Cartofi dulci bătuți cu arțar cu coajă de portocală.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. perforați cartofii dulci cu furculița.
Așezați cartofii în tigaie pătrată, 9x9x2 inci. Acoperiți și coaceți aproximativ 1 oră 15 minute sau până când cartofii pot fi ușor străpunși cu un cuțit.
Alunecați piei. Bateți cartofii cu mixer electric la viteză medie până când nu rămân bulgări.
Adăugați 2 linguri de sirop, untul, sarea și cantitatea dorită de scorțișoară. Continuați să bateți până când cartofii sunt ușori și pufoși.
Stropiți cu sirop suplimentar.