Cartofi Dulci Clasici Confiați

Cartofi Dulci Clasici Confiați
Cartofii dulci clasici Confiați sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 227 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 50 minute. Un amestec de apă, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 102 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi Dulci Confiați, Cartofi Dulci Confiați, și Cartofi Dulci Confiați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați cartofii dulci, dar nu coajați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
2
Așezați cartofii într-o cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați suficientă apă doar pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 20 până la 25 de minute sau până se înmoaie.
5
Se scurge; se răcește ușor. Alunecați piei.
6
Tăiați în felii de 1/2 inch.
7
Încălziți ingredientele rămase în tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecând constant, până se omogenizează și se clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați cartofi. Amestecați ușor până când este glazurat și fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista