Cartofi De Țară
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Cartoful de țară ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 207 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, sare, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Încercați Salată De Cartofi De Țară, Salată De Cartofi De Țară, și Chowder De Cartofi De Țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ideea principală este să prăjiți partea exterioară și să coaceți partea interioară a cartofului, astfel încât bucățile mari sunt cheia!Pregătiți ceapa și usturoiul, acesta este curățat și tocat, usturoiul în bucăți mici, ceapa în bucăți de dimensiunea miniaturii.
Încălziți uleiul cât de fierbinte devine, chiar înainte de a începe să fumeze.Între timp tăiați cartofii în bucăți mari, atât de mari încât o singură bucată se potrivește în gură.Dar ei în modul în care uleiul câteva la un moment dat, fii atent... fără stropire!Ia o tigaie goală cu capac încălzit cu căldură scăzutăodată ce cartofii sunt aurii, ar trebui să clocotească în continuare. Barbotarea este aburul care părăsește cartofii și, dacă aburul își lasă greu uleiul să intre.
Puneți cartofii în tigaia acoperită la foc mic, odată ce toți cartofii sunt în tigaia acoperită adăugați ceapa usturoi și condimente, nu este nevoie de ulei suplimentar pentru a călca ceapa, cartofii oferă suficient!se lasă la foc mic până când cartofii sunt moi și ceapa este translucidă.bucurați-vă!Foto: su-lin/Flickr / licență Creative Commons