Cartofi de brânză de două ori coapte este un fără gluten felul principal. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 511 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați spanac, ceapă, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Copți Cu Două Brânzeturi, Brânză Albastră De Două Ori-Cartofi Copți, și Cartofi Umpluți Cu Brânză De Două Ori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pierce cartofi cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Coaceți 1 până la 1 1/4 ore până se înmoaie. Se răcește doar până când este ușor de manevrat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Tăiați cartofii pe lungime în jumătate; scoateți înăuntru, lăsând o coajă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
5
Mash cartofi și fasole în castron mediu. Se amestecă 2 linguri de smântână, 2 linguri de arpagic și ingredientele rămase. Umpleți cojile cu amestec de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Arpagic
Cartofi
Coji De Paste
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Așezați într-o tigaie dreptunghiulară unsă, 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți descoperit 15 până la 20 de minute sau până când este fierbinte și maro deschis. Se acoperă cu restul de 2 linguri smântână, arpagic și bucăți de slănină.