Cartofi cu unt de ierburi și porumb
Cartofii cu unt de ierburi și porumbul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 206 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi pentru copii, unt, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Porumb cu unt de ierburi pe Știulet, Porumb Cu Unt De Ierburi, și Porumb La Grătar Cu Unt De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare, acoperiți cartofii cu apă și 1 linguriță. sare și aduceți la fierbere. Fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute. Folosind o lingură cu fante, Îndepărtați cartofii, puneți-i într-un castron mare și puneți-i deoparte; acoperiți cu folie pentru a se încălzi. Lăsați apa în saucepot.
Folosind un cuțit ascuțit de bucătar, feliați sâmburi de porumb din știuleți. Aduceți apa de cartofi înapoi la fierbere și adăugați porumb. Gatiti 1 minut; scurgere.
Combinați cartofii și porumbul într-un castron mare. Aruncați cu unt și ierburi și condimentați cu sare și piper.
Schimbați ierburile. Dacă nu vă pasă de cimbru, schimbați o altă plantă, cum ar fi maghiranul sau oregano.