Cartofi cu legume de mare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu legume de mare. Această rețetă face 4 porții cu 258 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fulgi wakame, căței de usturoi, cartofi Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Legume și cartofi prăjiți pur și simplu, și Cartofi Întregi La Cuptor Cu Legume De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală medie și adăugați suficientă apă pentru a acoperi, plus un vârf de sare. Aduceți la fierbere, acoperit; adăugați wakame, reduceți focul la minim și fierbeți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu un cuțit, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți, economisind aproximativ 1/2 cană de lichid de gătit.
Între timp, într-o tigaie mare, călește ceapa în ulei la foc mediu-mare până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați usturoiul și dulse; reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând des, încă 3 minute.
Adăugați cartofii și încălziți câteva minute, amestecând ușor pentru a combina.
Se toarnă puțin lichid de gătit pentru a se umezi dacă doriți. Condimentează cu sare după gust.
* Găsiți wakame pe piețele Whole Foods sau pe piețele japoneze; dulse este disponibil la Whole Foods (ambele sunt tipuri de alge marine uscate). Sau comandați-le de la Ocean Harvest Sea Vegetable Company (ohsv.net sau 707/937-192
în Mendocino, California.