Cartofi de cârnați gratinați este un fără gluten garnitură. O porție conține 565 calorii, 24g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,85 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tăieturi de broccoli, piper, cârnați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi cu cârnați gratinați, Tigaie Cu Cârnați Gratinați, și Cannellini fasole și cârnați Gratin.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, gătiți cârnații și ceapa în ulei până se rumenesc ușor; scurgere. Se amestecă morcovii, cartofii cu conținut de amestec de sos, apă și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Amestec De Sos
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă broccoli; acoperiți și gătiți cu 5 minute mai mult sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Se presară cu brânză; acoperiți și lăsați să stea până se topește brânza.