Carpaccio De Vită
Carpaccio de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână rucola, vinetă, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare sunt Carpaccio De Vită, Carpaccio De Vită Cu Rucola, și Carpaccio De Dovlecei Prăjiți Și Carne De Vită.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înfășurați filetul în folie de plastic și puneți-l la congelator timp de 2 ore.
După 2 ore, desfaceți filetul și tăiați subțire carnea de vită în aproximativ bucăți de 1/8 până la 1/4 inci.
Întindeți foi de folie de plastic și așezați fiecare felie pe plastic. Acoperiți cu o altă bucată de plastic și lăsați ușor carnea cu un ciocan de carne până când hârtia este subțire. Repetați până când toată carnea este tăiată și bătută. Împărțiți carnea uniform între 4 farfurii răcite.
Se servește cu verdeață aruncată cu vinetă, sare, piper și/sau parmezan.