Carpaccio De Cod Suffolk Cu Vinetă De Șalotă, Ghimbir Și Soia
Carpaccio de cod Suffolk cu șalotă, ghimbir și vinaigretă de soia este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 543 calorii, 16g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, vinetă de soia și șalotă, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Carpaccio de sfeclă cu vinetă de ghimbir-Miso, Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, și Carpaccio Bresaola cu vinetă Gribiche.
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.